پرایمر ایزوگام
یکی از مواد تشکیل دهنده زیرسازی ایزوگام، پرایمر ایزوگام است که یک ماده محلول در آب است. هنگام اجرای زیرسازی برای ایزوگام، پرایمر ایزوگام با مقدار مناسبی آب ترکیب می شود، سپس یک لایه نازک بر روی سطح مورد نظر اعمال می شود. برای چسبندگی خوب، ممکن است لازم باشد که دو لایه پرایمر ایزوگام روی زیرلایه اعمال شود.
در صورت استفاده از پرایمر ایزوگام به صورت یک لایه یا دو لایه ابتدا باید منتظر بمانیم تا لایه اول کاملا خشک شود و سپس یک لایه جدید یا ایزوگام روی آن بمالیم.
پرایمر ایزوگام چیست
نصب ایزوگام بدون کوچکترین مشکلی برای آن به زیرساخت مناسب بستگی دارد تا از چسبندگی و دوام کافی بین ایزوگام و سطح دیوار یا سقف اطمینان حاصل شود و ایزوگام در اثر گرما، سرما، برف از سطح بلند نشود.
برای این کار لازم است قبل از نصب ایزوگام اقدامات لازم انجام شود، در صورتی که سطح مورد نظر کیفیت لازم را نداشته باشد ابتدا زیرسازیهای لازم را انجام داده و بعد از آن ایزوگام نصب میشود.
مزایای استفاده از پرایمر
پرایمر ایزوگام علاوه بر چسبندگی به سطح، خود می تواند عاملی برای جلوگیری از ورود رطوبت بیشتر به داخل ساختمان باشد و در صورت نفوذ آب از داخل ایزوگام، پرایمر می تواند به جلوگیری از ورود رطوبت کمک کند.
علاوه بر این، به دلیل افزایش چسبندگی، طول عمر ایزوگام بر روی سطح افزایش یافته و می توانید برای مدت طولانی از ایزوگام استفاده کنید.
کاربرد پرایمر ایزوگام
اگر سطح ناهموار باشد. به عنوان مثال اگر سطح بتنی است و برجستگی و ارتفاع وجود دارد، با استفاده از پرایمر ایزوگام می توانید سطح نصب ایزوگام را تا حد بیشتری صاف کنید و چسبندگی ایزوگام را روی آن افزایش دهید.
استفاده از قیر بجای پرایمر
برخی از نصاب های ایزوگام ممکن است از قیر به جای پرایمر ایزوگام برای پوشش پایه استفاده کنند. اگرچه این روش می تواند عملکردی مشابه پرایمر داشته باشد، اما به دلیل خطر و آلودگی قیر مذاب ممکن است انتخاب مناسبی نباشد.
انواع پرایمر ایزوگام
نوع قدیمی ایزوگام سفید که با استفاده از حلال بنزین قابل اجراست. آنها را در رنگ های قهوه ای و مشکی میتوانید در بازیار مشاهده کنید. انواع پایه آب پرایمر ایزوگام به دلیل سهولت در استفاده و عدم وجود خطرات زیست محیطی و آلودگی پرایمر به عنوان بهترین روش برای نصب ایزوگام مناسب هستند.
نحوه اجرای پرایمر
ابتدا سطحی را که می خواهید تمیز کنید تا هیچ گرد و غباری وجود نداشته باشد. روی سطح مورد نظر هیچ جسمی دیده نمی شود سپس بسته به نوع پایه به طور یکنواخت روی سطح بمالید (در روش اول 1 لیتر بر متر مربع و در روش دوم 0.5 لیتر بر متر مربع). پرایمر یا پالت پخش کننده به دلخواه، پوشش صحیح و یکنواخت سطح مورد نظر بسیار مهم است.
زیر ساخت:
نصب عایق یکی از مهمترین مراحل در عایق کاری است. در این مرحله پیاده سازی زیرساخت به 2 روش مختلف انجام می شود:
1- شیب لایه ای با سیمان و و پوکه معدنی;
2- زیرسازی با سیمان و ماسه
روش اول: در روش اول 35 درصد سیمان و 65 درصد پوکه سبک را مخلوط کرده و به صورت لایه لایه روی خاک مورد نظر پخش کنید، پس از پاشیدن آب روی مخلوط، انار و سیمان را با دست بمالید. در این مرحله ضخامت هر لایه نباید از 3 سانتی متر بیشتر باشد و لازم به ذکر است که این کار باید حداقل در 3 مرحله انجام شود و برای هدایت بهتر آب از شیب ها استفاده شود. با حداقل شیب 2 درصد.
لازم به ذکر است سازه فونداسیون پرایمر ایزوگام باید صاف و بدون ارتفاع بوده و پس از خشک شدن کامل عایق کاری انجام شود.
روش دوم: در این روش زیرسازی بتنی میباشد، حداقل ضخامت بتن نباید کمتر از 3 سانتی متر باشد و حداقل شیب 2 درصد رعایت شود. در این مرحله باید یکپارچگی زیرسازی بررسی شود. اگر کف مورد نظر فاقد ارتفاع و ارتفاع باشد، عایق کاری پس از خشک شدن کامل انجام می شود.
در صورت تمایل به نصب برند ایزوگام با کیفیت و استاندارد با دو لایه پارچه و پلی استر و قیر پلیمری استاندارد با 15 سال گارانتی و بیمه نامه مطمئن با شماره تلفن های منتشر شده توسط ایزوگام حاصل فرمایید تا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید و اطلاعات لازم مانند قیمت ایزوگام و دیگر تعرفه ها را کسب نمایید.